torstai 6. syyskuuta 2012

Omstart!

Encore! We want more! Lissää!

Kun tehdään, niin tehdään sitten tyylillä. Täällä tyyli on se, että kaikki tai ei mitään. Pelkät haalarit ja hallituspaidat olis tylsät. Olkoon jokaisella ainekerholla, osakunnalla ja jaostolla siis omanlaisensa asut. Kaikki käy krokotiilistä harrypottereihin.

(Tähän kohtaan pakko mainita, että harmittaa, kun en kerennyt kuvaamaan "nolle periodin" eli kahden ekan viikon meininkejä kampukselta. Kreisiä. KAIKILLA vanhoilla oppilailla oli haalarit. Hallituslaiset, oli kyseessä sit mikä tahansa kerho, marssi jonossa niin, että he eivät saaneet hymyillä tai puhua ohikulkeville. Aina nämä kerhojen omat asut päällä ja aurinkolasit päässä. Tää juontaa juurensa jonnekin historiaan. Hallitukset on suunnitellu pupujen eli fuksien eli nollien kiusaks kaikkee tosi pitkän aikaa eikä "salaisuudet" saa paljastua. Siksi vakavat naamat ja marssit. Again, enemmän on enemmän ja kaikki viedään taas vähä pidemmälle, kun esim. Suomessa.)

Hieman oli erilaiset myös yliopiston yhteiset Kalas-juhlat eli syksyn alottajaiset.  Paikkana Cloetta-center. Paikalla kaikki yliopiston toimijaryhmät ja alueen isoimmat yritykset ständeineen. Pääesiintyjänä Veronica Maggio. Veronica on ollu mun lemppari jo pari vuotta. En voinu uskoo, kun tajusin sen esiintyvän yksityisesti meidän koululle. Kylmät väreet meni viimestään siinä vaiheessa, kun täys Cloetta-center laulaa yhtenä kuorona Snälla bli min. Kuvat puhukoon puolestaan. Mitt hjärta blöder.

Kodikasta

Näiden asut on vielä aika lamet.

Tytöt päivällä messuilemassa. Kassit ja masut täynnä ilmasia herkkuja !

And so it begins







Kram o god natt. Jag tackar.



1 kommentti:

  1. Hei tuo kolmas pyörä pyöri pois oli kiva! Keikkakuvat ovat tosi hyviä. Sulla on hyvä kamera!
    Ime vaan kaikki uudet elämykset pois! Vähän kade, ettei miun aikaan moiseen vaihtoon ollut mahdollisuus. Mama

    VastaaPoista