perjantai 31. elokuuta 2012

Rytmistä

Jota ei siis ole. Tää työttömän arki on ihan mukavaa, mut käy kyllä pitemmän päälle vähän raskaaks. Alkaa kaivata kahden viikon jälkeen taas jo vähän rutiinia elämään. Mulla alkaa eka kurssi, Arbetslivets etik, siis vasta ens viikon keskiviikkona ja tähän asti päivät on kulunu enemmän ja vähemmän lomaillen. Kyl mä ajatustasolla jo kirjottelin esimerkiks työharjotteluraporttia TSE:lle, mut eihän siitä oo mitään tullu.

Sarianne asui mun luona nyt pari päivää, kun täällä on niin järkyttävä kämppätilanne. Ei voi, kun kiittää yläkertaa, et satuin saamaan yliopistolta kämpän ja vielä tosi mukavat kämppikset. Ollaan käytännössä vaan nukuttu viimeset kaks päivää Sariannen kans. Joka yö joku lähemmäs kellon ympäri. Heräilty rauhas 11 pintaan :D haha. Tänään olin jo lähdös juoksee heti aamu(päivä)tuimaan, mut tietty tuli vettä oikein olan takaa, kun pääsin ovelle. 

Eilen oltiin vaan rennosti kaupungilla pyörimäs ja kokkailemas Julian kans ja sit lähdettiin moikkaa vielä jengiä nopeesti yöelämään.

Nyt kuitenkin valmistautumassa näkemään taas Mariaa. Maria tuo mukanaan myös jonkun kaverinsa, että saisin lisää paikallisia kontakteja. Nää ruotsalaiset on vaan niiiin sydämellisiä. Josta tuli mieleen, et kävin toissapäivänä pyörähtämässä myös Linköpigin Golfklubilla nopeesti. Kysyy vaan et saaks rangelle ilmaseks lainata mailoja jne. ja sielläkin ne oli ihan ylikivoja. Eli pääsee myös vähän reenailee olemattomia taitoja. Golfkenttä sijaitsee siis mun kodin ja yliopiston välissä eli aika jees. Joku 1km omalta kotiovelta on range. 

Mut nyt moikkaa keskustaan Mariaa. Vi hörs! Kirjoitelkaa tekin kuulumisia :))


Alive and kicking

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti