lauantai 25. elokuuta 2012

Ekat päivät

Noniin. Nyt on siis reilu viikko takana täällä päin. Aika on mennyt kyl toooosi nopeesti, mut toisaalta tuntuu myös, että oisin ollu kauemminkin poissa. 

Saavuin siis Norrköpingin kautta lentokoneella ja junalla Linköpingiin 16.8. torstaina. Mulla on aivan liikaa tavaraa, mut no can do. Pakko oli vaan pakata koko heviluola rinkkaan ja laukkuun ja lähtee kohti tuntematonta. Saavuin siis eka kampukselle, josta sain infopaketin ja avaimet uuteen asuntoon. Kampus on tosi erilainen ku Suomessa on totuttu. Voisin siitä laittaa erikseen jotain joskus. Asuntona tällainen pieni 20 neliön huone omalla kylppärillä. Huone on yhdellä "korridorilla", jolla yhteensä 8 huonetta. Meillä on ihan kiva 8 hengen porukka tässä.. puolet ruotsalaisia (terveiset vaan tytöille Jakobilta ;) ) ja puolet sit vaihtareita. Pieniä kulttuurieroja toki esim. sen kans miten yhteisestä keittiöstä pidetään huolta... mut ihan jees.

Alku on ollu siis kiva ja nopee. Ihana Juulia oli täällä ekan viikonlopun.. pienten sähläysten jälkeen saatiin ainakin ikimuistosia tarinoita taas jaettavaks (maksettiin mm. 90kr viidestä makisushista, kun ei kehdattu enää lähtee ravintolasta pois). Käytiin myös museossa ;) haha. Kaikkee sitä.
Juulia och Flygvapenmuseum
Sit keskiviikkona meillä oli ekat kunnon bileet. Syyslukukauden isoimmat koko yliopistossa ja hauskaahan siellä oli. Kunnon festarit Oktober fest -tyyliin!
Hajanaista vaihtarisakkia

Keskimmäiset Mark ja Eric oli about ekat kontaktit tääl

Mut kuullaan taas. Seuraavaksi tarinaa yhdestä mulle erityisen tärkeestä ja spesiaalista ihmisestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti