sunnuntai 26. elokuuta 2012

Erittäin kansainvälinen bbq


Vaihtareille on täällä järjestettyä ohjelmaa käytännössä joka päivä. Eilen ois ollu myös bbq-ilta kampuksella ja oltiinkin jo Sariannen, toisen suomalaisen vaihtarin, kanssa pyörien selässä lähdössä sinne, mut sit alko sataa. Täällä on ollu viikon putkeen ihan ihme säät. Sininen taivas ja kaatosade vuorottelee tunnin välein ja on ihan mahdoton tehdä suunnitelmia ulkoilujen saati pukeutumisen suhteen. Kutsutaan kai myös syksyksi. 


Ootettiin eka joku 10 minuuttii makkarat laukussa katoksen alla, mut sit todettiin vaan et what the hell, mennään vaan meille ja paistetaan makkarat pannulla kahdestaan. Toooosi kansainvälinen meininki siis ;) Siinä sit tyhjeni viinilasi jos toinenkin ja otettiin suunnaks keskusta! Jalalla koreaks ja oli kyllä niin hauskaa! Ollaan molemmat täällä siis oppimassa ruotsia ja meillä natsaa kyl jotenkin tosi hyvin yhteen muutenkin. Sariannen kans on ihana jakaa fiiliksiä, kun on ollaan niin samalla viivalla. Esim. eteläeurooppalaisten käsitys ajoissa olemisesta yllättää joka kerta (jep Tuire, Milla ja Eleonora: Asiapentti is here with her watch!) ja ruotsalaiset pojat nyt vaan näyttää jotenkin toosi kivalta ;) haha. Ei siis tarvii ottaa mitään liian vakavasti.


Tänään aamulla heräsin niin pahoinvoivana, että ei herranjestas. Jatkoin unia vielä hetken ja sit kirosin mielessäni, kun joku uskals herättää mut sunnuntaina lähettämäl tekstarin. Sydän suli kuitenkin noin 0,2 sekunnissa, kun tajusin viestin tulleen mun kämppikseltä. "Cooking crepes now :)" Paha olo oli ohi ja keittiössä odotti lettubrunssi. Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tänään ei ole koti-ikävä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti